Neem contact met ons op: 06 52 36 82 06

Maatwerk Software, Bigdata en Complexe Automatiserings software

Ermmedia is een full service internetbureau: maatwerk in software, dataverwerking en complexe automatiserings software. Je vindt ons in Leiden, waar we met passie werken met allerlei verschillende klanten. Uw complexe probleemstelling is onze passie.


 

Wij zijn wij?

Ermmedia is een Full-service Internetbureau in Leiden en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Maatwerk Software. Daarnaast ontwikkelen wij diverse tools zoals SEO Tools om hoger in Google te komen, Productfeed tools om kant-en-klare vergelijkings sites te ontwikkelen. Het behalen van maximaal rendement door een optimale inzet van ‘online’ is datgene waar wij naar streven. Wij bieden u een totaaloplossing op het gebied van online marketing, techniek, webdesign en projectmanagement. Uw online succes staat centraal!

Wat doen wij?

Ermmedia ontwikkeld tools om bedrijfsprocessen te automatiseren. Zo hebben wij in het verleden Alfie ontwikkeld waarmee je snel een site zoals Beslist.nl kunt opzetten. Daarnaast maken wij maatwerk software en diverse tools om bedrijfsprocessen te automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan SEO tools, wij combineren data en exploiteren dit op 1 centrale plek dit bespaard handmatig werk. Maar Ermmedia maakt ook Maatwerk software voor uw situatie, wellicht wilt u handmatige processen automatiseren, hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben altijd een oplossing voor het onmogelijke!

Datafeeds

Ermmedia is gespecialiseerd in het verwerken van Datafeeds. Datafeeds zijn vaak niet uniform, wij herconstructuren de feed zodat iedere waarde hetzelfde wordt binnen uw systeem. Wij verzamelen en verrijken uw feed met extra attributen. Op deze manier heeft u beschikking tot extra waardes die uw concurrenten niet hebben.