Leuke veilingsite ontwikkeld…

Wat is HelloSpecial?

HelloSpecial veilt producten binnen 90 seconden. Het is een razendsnelle veilingsite waar vraag en aanbod van producten samenkomt. Het productaanbod bij HelloSpecial is erg ruim. Iedere dag komen er nieuwe veilingen online waar je op kunt bieden. Bij HelloSpecial kun je te gekke producten winnen met super hoge kortingen.

Het hoogste bod.

Bied mee op een product naar keuze, binnen enkele seconden kun je zien of jij gewonnen hebt. Is de timer gestopt en heb jij het hoogste bod? Dan heb jij de ‘special’ gewonnen! Let goed op want de ‘specials’ gaan super snel! Meebieden bij HelloSpecial is geheel gratis.

Producten verkopen via HelloSpecial.

Om producten te verkopen kunnen leveranciers zich aan sluiten bij HelloSpecial. Het productaanbod blijft hierdoor heel divers. De leverancier heeft altijd een winstgarantie!

Bieden op HelloSpecial!

HelloSpecial heeft een breed aanbod. Er zijn verschillende categorieën waar je uit kunt kiezen van mode, sieraden, huis en tuin tot aan elektronica, gadgets, beauty en verzorging. Het bieden op HelloSpecial is heel simpel, na het aanmaken van een gratis account kun je meebieden op jouw te gekke ‘special’! Ook het bieden is gratis, je betaald alleen als je de veiling hebt gewonnen.

HelloSpecial is ook actief op social media!

HelloSpecial maakt gebruik van verschillende social media platformen zoals: Facebook, Instagram, Youtube en LinkedIn. Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste veilingen en acties kun je je aanmelden op de nieuwsbrief.