WAT IS CANVAS TRACKING?

Sinds kort wordt er in het nieuws veel gesproken over Canvas Tracking. Door middel van deze techniek worden internet gebruikers in de gaten gehouden, dit kan niet geblokkeerd worden.

ALLES OVER PRODUCTFEEDS

In het verleden hadden wij 2 tools ontwikkeld (Alfie en Alfieliate) wat is overgenomen door een gerenommeerde partij . Deze techniek wordt nog steeds intern gebruikt. Hieronder een persbericht na release van de tool.Productfeeds zijn bestanden die een reeks producten kunnen bevatten.

TIPS VOOR HET GEBRUIK VAN DATAFEEDS

Wanneer men een grote hoeveelheden gegevens heeft is het niet handig om dit op te slaan in een RDBMS. Vooral als performance belangrijk is; in een RDBMS zitten namelijk koppelingen die voor integriteit zorgen

BEVEILIG WEBSITES TEGEN HACKERS

We horen dagelijks in het nieuws dat data wordt gestolen van gerenommeerde websites. Daarnaast komen DDoS-aanvallen geregeld voor. Er wordt veel gespeculeerd over de vraag welk motief en welk belang kwaadwillenden hebben. Maar het meest wordt gevraagd: is het moeilijk om zo’n aanval uit te voeren?

VEILINGSITE HELLOSPECIAL.COM

HelloSpecial veilt producten binnen 90 seconden. Het is een razendsnelle veilingsite waar vraag en aanbod van producten samenkomt. Het productaanbod bij HelloSpecial is erg ruim. Iedere dag komen er nieuwe veilingen online waar je op kunt bieden.

HOW TO CREATE A CRONJOB IN SAILS

Recently i started a project in Sails JS, what is a mvc Framework for node JS. This framework is quit new for me, but after some frustation and trial and error i start to like this framework.